fbpx
Go to content

Alan Walker – Fri alder / Konsert

Winterland åpner dørene på dagtid lørdag 22.02.2020 for en rusfri konsert for barn og unge med Alan Walker, i samarbeid med Sparebank 1 Nord-Norge og Ung Kulturrabatt.

Konserten har fri aldersgrense, men er du under 15 år må du være i følge med en person over 18 år.

Her finner du billetter.

 

Info om billetter

Billettpris: 375 kr
1 billett er gyldig for 1 person – alle må ha hver sin billett til denne konserten.

Det er tilgjengelig et begrenset antall billetter med Ung Kulturrabatt for 150 kr. Disse er for ungdom på 15-19 år. Rabattordningen gjelder fra du fyller 15 år, og til dagen før du fyller 20 år.
Hvis du skal bruke billett med Ung Kulturrabatt må du ha med legitimasjon på arrangementet.

Hvis du er over 15 år og skal være alene på konsert så må du ha med legitimasjon. Hvis du er under 15 år må du ha med en voksen.

Personer med ledsagerbevis fra kommunen kan hente ut ordinær billett til seg selv, og ledsagerbillett til sine ledsagere.

 

 

Tidspunkt

15:30 Dørene åpner

15:45 – 16:05 NEXÖ
16:05 – 16:25 Amanda S
16:30 – 17:30 Alan Walker

17:30 Konsertslutt

 

Inngang

Det er ikke armbånd til denne konserten – vi sjekker alle billettene når man skal inn på konsertområdet. Dørene åpner kl 15:30, og det er lurt å ha billetten klar når dere kommer til inngangen.

Det er veldig mange som skal på konsert så man må regne med å måtte stå i kø for å komme inn. Kle dere godt siden deler av køen kan bli utendørs.
Hvis du kommer til Skarphallen tett opptil Alan Walkers konsertstart kan du risikere å gå glipp av begynnelsen.

 

Tilgjengelighet

Konserten er tilgjengelig for mennesker med nedsatt funksjonsevne, og vi jobber kontinuerlig med dette for å gjøre konserten tilgjengelig for alle.

Trenger du å ha med ledsager kan du kjøpe billett til deg selv, og hente ut billett til ledsager hos Ticketmaster. Dere må ha med gyldig ledsagerbevis for å komme inn på konserten.

Konserten har egen inngang for HC, denne er ved Skarphallens hovedinngang på øversiden. Ved denne inngangen er det HC-toalett. I hallen er det HC-platting som kan brukes dersom man ønsker det.

Konserten kommer til å ha skjermer med live video fra scenen.

De fleste utsalg har bardisker som er vanskelig å nå opp til hvis man har rullestol, her vil staben være behjelpelig med å få til ting.

 

Tilbud på området

Festivalområdet har utsalg av mat og drikke. I barene blir det under konserten solgt brus og Kuli. Casa Inferno, Mix og Burgr er har utsalg på festivalområdet – mattilbudet deres kan du lese om her.

På området kommer det til å være en vannstasjon med gratis vann.

På konserten kan dere kjøpe garderobeskap for å legge fra dere jakker. Det er små skap som koster 40 kr, og store skap til 60 kr. Når man kjøper disse får man et kort med nummer på skap og pinkode. Med denne koden kan dere åpne og lukke skapet ved behov. Når du taster inn pinkoden må du vri på håndtaket for å åpne skapet. Når du er ferdig lukker du skapet og vrir håndtaket på plass – da er det låst.

 

Trygghet

På konserten vil det være vektere og vertskap med gule vester. De er der for at alle skal ha en fin konsert.

Dersom man mister noen på konsertområdet kan man ta kontakt med en person i gul vest, så vil de hjelpe deg.

Veldig mange har lyst til å stå så nært artisten som mulig helt fremme ved scenen, men det er dessverre ikke plass til alle der. Det betyr ofte at det kan bli så trangt eller så mye press fra resten av publikum at mange vil synes det er veldig ubehagelig å stå der. Selv om vi har vakter som skal hjelpe til om noen får problemer, fraråder vi på det sterkeste å la barn stå helt fremst. Med store skjermer som viser det som skjer på scenen skal det finnes mange andre steder man kan stå for å få en god konsertopplevelse.

Om du likevel skulle komme i en situasjon blant publikum som du synes er ubehagelig, er det lurt å forsøke å bevege seg sidelengs eller bakover for å komme seg til et roligere sted.

Det er viktig å vise hensyn. Ikke dytt, press eller dans på en måte som ødelegger konserten for andre. Alle er der for å få en best mulig opplevelse!

Det er en del gjennstander som man ikke får ha med seg inn på konsert:

 • Laserpeker / laserpenn
 • Spisse/ skarpe/ farlige gjenstander
 • All form for drikke og flasker
 • Kamerautstyr med avtagbar linse
 • Videokameraer (også GoPro)
 • Lydopptaksutstyr
 • Selfiestang
 • Brannfarlige materialer
 • Bannere og plakater
 • MC vester/ Colours
 • Dyr
 • Andre gjenstander som er forbudt etter Norsk lov

 

Vær forberedt

Vi anbefaler alle som har med seg små barn å forberede disse på konsertsituasjonen. Det kommer til å være høy musikk, mørkt og blinkende lys.

På konserten kommer dere til å finne gratis ørepropper i baren. Vi oppfordrer alle som har med barn til å ta med hørselvern til barn, dette selger vi ikke på konsertområdet. Dette kan man få kjøpt hos bl.a. Clas Ohlsson, Biltema, Jula, Kjell og co og lignende butikker.

 

 

Har du spørsmål om konserten? Ikke nøl med å ta kontakt med info@winterlandfestival.no

Her kan du lese mer om ung kulturrabatt: https://tvibit.net/ung-kulturrabatt