fbpx
Go to content

Sirkuset inntar Winterland

–       Et knippe fantastiske artister, med et rått band! Sier Stian Johansen

I 2019 tar Lemaitre for første gang sitt omreisende ”elektriske sirkus” ut på veien i Norge, for å levere det største showet de har gjort her til lands noen sinne. Sirkusvognene er fylt med noen av generasjonens mest spennende artister, en komiker som sirkusdirektør, et live-band så stort at de trenger egen buss, og bøtter med overraskelser.

–        Dette er en veldig spennende idé, og jeg tror det vil passe utmerket inn i Winterlands format.

Lemaitre og Kjartan Lauritzen

–        Lemaitre er et vanvittig bra liveband, som alltid leverer, sier Stian Johansen

Fra sin base i Los Angeles har Lemaitre vært hoffleverandører av hits og hooks du aldri glemmer. Det som derimot har gjort dem til en av de mest spennende musikkeksportene Norge har, er det forrykende live-showet de har turnert verden og erobret scener som Coachella og Lollapalooza. Nå står Norge for tur, og bare for å vise hvor hjertet til gutta ligger nærest, har de planlagt noe helst spesielt for oss i Norge.

For med seg har de også Norges sikreste kort for god stemning og angstfrie timer, nemlig Kjartan Lauritzen. Med monsterhiten «Fredag» ble han allemannseie i Norge over natten, og ble belønnet med med blant annet P3 Gull og spellemanns-nominasjoner året etter. I tillegg ble han premiert med GRAMO-stipendet. Kjent for sine energiske live-shows, og er aktuell med sin nye EP Game Boy som inneholder 8 splitter nye låter som vil sette fyr på et dansegulv nær deg.

–        Kjartan sto for en av de artigste åpningskonsertene i Rakettnatts historie, med en respons fra publikum jeg nesten aldri har sett maken til, sier Stian Johansen.

Ny hiphop

–        Når vi nå utvikler musikkprofilen og tar inn mer hiphop, så er det utrolig bra at vi har fått tak i to av Norges mest spennende artister innenfor sjangeren med Isah og EMIR, sier Sitan Johansen

Under prosjektet Sushi X Kobe tok han landet som en undergrunnsorkan. Det var likevel under eget navn EMIR han skulle få sin første spellemannspris i 2018, og Akersgata sloss om å hylle han mest. Med gjennombruddet ”Mer av deg” bak seg, er han nå tilbake for fullt. Med Arif som gjest, slapp han i høst bangeren ”Midnight rave”, som viste seg å bare være en mild forsmak på instant classic albumet ”Det lille ingenting” som droppet i forrige uke!

For å gjøre det hele komplett, har de også med seg 19 år gamle Isah fra Stavanger. Han er på alles lepper etter sitt bidrag på Karpes «SAS PLUS/SAS PUSSY», en jobb han gjorde så godt at de like godt tok han med på hele den påfølgende klubbturneen sin. Han betraktes som den kanskje mest spennende urban-artisten i Norge om dagen, og da han fulgte opp Karpe samarbeidet med singelen «HALLO» ble den streamet over èn million ganger på noen uker, og er definitivt i kategorien «årets hit» i 2019. Han solgte ut 4 konserter på Parkteatret i løpet av 2 uker. Isah er aktuell med sin EP serie *sukkerspinn og hodepine*.

For at det ikke skal være noen tvil om at det ikke bare er en vanlig konsert, vil hver kveld starte med stand-up show fra Norges mest spennende up and coming-komiker i 2019, Josef Jonis. Han er kjent som hjernen bak tv-serien «Kongen av Gulset», og har vært nominert til både Komiprisen og den prestisjetunge Stå opp-prisen. Han har også gjort shows på verdenskjente scener som The Laugh factory og The Comedy store, og er aktuell med sitt Stand-up show «Woke». Han vil også opptre videre gjennom forestillingen mellom artistene, slik at det aldri er et kjedelig øyeblikk under forestillingen.

 

Gitarist og P3-profil Markus Neby vil lede et band bestående av noen av de beste live-musikerne til lands, og komplettert med full blåserekke vil de sørge for et trøkk du våkner opp med dagen etterpå.

 

Snart er programmet komplett

Winterland 2020 har allerede annonsert flere artister, blant annet Alan Walker, Dimitri Vegas & Like Mike og Lars Vaular.

–        Vi kommer til å slippe de siste artistene innen kort tid, sier Stian Johansen.

Winterland flytter til Skarphallen, og lager en helt ny festivalarena, med et utrolig VIP-område.

–        Winterland nye arena kommer til å løfte opplevelsene til et nytt nivå. Dette blir vinterens beste fest! Avslutter Stian Johansen

 

Du kan kjøpe billetter hos Ticketmaster