fbpx
Go to content

Winterland 2020 er en festival 21. og 22. februar i Skarphallen i Tromsø. Festivalen kommer til å ha flere ulike artister og DJs. Winterland åpner dørene 19:00 og er åpen til 01:00 hver kveld.

Winterland har 18 års aldersgrense. Det er et eget VIP-området med 20 års aldersgrense og utvidet bartilbud.

 

Du kan bytte fra billett til armbånd i forkant av festivalen på Jekta Storsenter:

Onsdag 19.02 kl 16:00-20:00
Torsdag 20.02 kl 16:00-20:00
Fredag 21.02 kl 11:00-16:00

Det anbefales å bytte billetten din til armbånd i forkant av festivalen slik at du unngår kø. Husk å ha med deg legitimasjon!

Du kan kun hente ut armbånd til deg selv, vær oppmerksom på at når du har fått på deg armbåndet til festivalen må du ha det på til festivalen er over. Man kan ikke bytte person på båndet.

Vi sjekker ikke navnet på billettholder, kun at personen er gammel nok.

Det er ikke armbånd til Alan Walker Fri Alder-konserten – kun til Winterland ellers.

Jobber du i helsevesenet og kan ikke gå med armbånd? Da må du vente med å hente ut festivalbånd til fredag, etter at du er ferdig på jobb. Hvis du skal jobbe under festivalen kan du ta med deg ID-kort fra institusjonen du jobber på, og forklarer situasjonen i armbåndsbytte, så har de en alternativ løsning til deg.

 

Etter festivalen setter vi opp ekstra busser til sentrum. Disse går fra kl 23:00 og til festivalen er over.

Winterland er tilgjengelig for mennesker med nedsatt funksjonsevne, og vi jobber kontinuerlig med dette for å gjøre festivalen tilgjengelig for alle.

Trenger du å ha med ledsager kan du kjøpe billett til deg selv, mens ledsager vil få eget armbånd ved fremvisning av ledsagerbevis. Dere kan hente ut billett til ledsager på forhånd – men man må ha med ledsagerbevis for å få armbånd.

Winterland har egen inngang for HC, denne er ved Skarphallens hovedinngang på øversiden. Ved denne inngangen er det HC-toalett. I hallen er det HC-platting som kan brukes dersom man ønsker det.

VIP-områdets toaletter er dessverre ikke er tilgjengelig for gjester med rullestol. VIP-gjester med rullestol kan bruke HC-inngangen for å komme til VIP-området, og HC-toalettet ved inngangen.

De fleste utsalg på Winterland har bardisker som er vanskelig å nå opp til hvis man har rullestol, her vil staben være behjelpelig med å få til ting.

 

På Winterland kan du leie ditt eget garderobeskap. Skapene kommer i to størrelser, hvor vi har flest små skap.

De små skapene er 30 cm brede, 24 cm høye, 40 cm dype. I disse beregner vi at man får plass til en vanlig vinterjakke, og kanskje noen andre ting. Hvis dere har små jakker kan det hende dere kan dele skap. Det koster 60 kr å leie et slikt skap for en kveld på Winterland.

De store skapene er 30 cm brede, 38 cm høye og 40 cm dype. Her kan man få plass til to jakker, og kan dele skap dersom man ønsker. Det koster 100 kr å leie et slikt skap for en kveld på Winterland.

For å leie skapene går du bort til den disken ved garderobeskapene og kjøper et kort hvor du får et skapnummer og en pin-kode. Du finner skapet ditt, og låser det opp ved å taste pinkoden og vri på håndtaket. Når skapet er åpent kan du legge inn tingene dine, og du låser skapet ved å lukke det og vri håndtaket ned igjen.

På VIP-området vil det være bemannet garderobe.

Hittegods og gjenglemte ting kan hentes i arena:

  • Lørdag kl 12:00-14:00
  • Søndag kl 12:00-14:00

Søndag kl 14:00 blir all hittegods levert til politiet i Tromsø. Er du usikker på om vi har funnet noe du har mistet kan du kontakte Winterlands Facebookside.

Som i fjor kommer Casa Inferno tilbake med sine gode minipizzaer, og Burgr selger deilige hamburgere. Begge har både kjøtt, vegetar og glutenfrie alternativer. Mix kommer også til festivalen. Her finner du info om mat.

Det blir ulike barer med forskjellig utvalg. På festivalområdet får du kun tak i alkohol for 18-åringer, hvis du vil ha alkohol med 20-års aldersgrense må du på VIP-området. Det vil være alkoholfrie alternativer i alle barer.

Det er ikke lov til å ha med medbragt alkohol på Winterland.

Send oss gjerne en epost: info@winterlandfestival.no

Vi svarer også på Facebook og Instagram.

Winterland åpner kl 19:00 fredag og lørdag, og siste artist er ferdig 01:00.

På årets Winterland blir det et eget VIP-område med 20 års aldersgrense.

Dette får du på VIP:

  • Utvidet bartilbud
  • Velkomstdrikke
  • Egen VIP-inngang og garderobe
  • Eget toalettområde

Bedrift? Ta kontakt med vip@winterlandfestival.no for tilbud.

Ønsker du å skrive om festivalen? Ta kontakt med Marte.

Det er 18 års aldersgrense på Winterland, og 20 års aldergrense på VIP-området.