fbpx
Go to content

Don’t hesitate to send us an email: info@winterlandfestival.no

We also answer on Facebook and Instagram.

Winterland 2020 blir en festival 21. og 22. februar i Skarphallen i Tromsø. Festivalen kommer til å ha flere ulike artister og DJs. Det har blitt solgt et begrenset antall earlybird-billetter, mens nå er ordinære billetter til salgs.

Winterland har 18 års aldersgrense. Det er et eget VIP-området med 20 års aldersgrense og utvidet bartilbud.

På årets Winterland blir det et eget VIP-område med 20 års aldersgrense.

Dette får du på VIP:

  • Utvidet bartilbud
  • Velkomstdrikke
  • Egen VIP-inngang og garderobe
  • Eget toalettområde

Bedrift? Ta kontakt med vip@winterlandfestival.no for tilbud.

Det kommer til å være mulig å bytte fra billett til armbånd 19., 20. og 21. februar på Jekta. Informasjon om dette kommer nærmere festivalen.

Winterland er tilgjengelig for mennesker med nedsatt funksjonsevne, og vi jobber kontinuerlig med dette for å gjøre festivalen tilgjengelig for alle.

Trenger du å ha med ledsager kan du kjøpe billett til deg selv, mens ledsager vil få eget armbånd ved fremvisning av ledsagerbevis. Dere kan hente ut billett til ledsager på forhånd – men man må ha med ledsagerbevis for å få armbånd på dette.

Winterland vil ha handicaptoaletter.

VIP-områdets inngang og toaletter er dessverre ikke er tilgjengelig for rullestol, men resten av festivalområdet er tilgjengelig. VIP-gjester med rullestol kan bruke den ordinære inngangen for å komme til VIP-området.

På årets festival bytter vi ut den tradisjonelle garderobeløsningen med moderne garderobeskap. Når du har kjøpt et skap får du en pinkode, og kan du låse tingene dine inn og ut av skapet som det passer deg, hele kvelden. Vi kommer tilbake med mer informasjon om skapene før festivalen åpner.

På VIP-området vil det være bemannet garderobe.

Som i fjor kommer Casa Inferno tilbake med sine gode minipizzaer, og Burgr selger deilige hamburgere. Begge har både kjøtt, vegetar og glutenfrie alternativer. Du finner også utsalg av enkelte kioskvarer på området.

Frost Frisør kommer for å levere den ultimate festivalstylingen med glitter og glam. Følg med for mer informasjon om dette.

Det blir ulike barer med forskjellig utvalg. På festivalområdet får du kun tak i alkohol for 18-åringer, hvis du vil ha alkohol med 20-års aldersgrense må du på VIP-området. Det vil være alkoholfrie alternativer i alle barer.

Det er ikke lov til å ha med medbragt alkohol på Winterland.

Hittegods og gjenglemte ting kan hentes i arena:

  • Lørdag kl 12:00-14:00
  • Søndag kl 12:00-14:00

Søndag kl 14:00 blir all hittegods levert til politiet i Tromsø. Er du usikker på om vi har funnet noe du har mistet kan du kontakte Winterlands facebookside.

Winterland åpner kl 19:00 fredag og lørdag, og siste artist er ferdig 01:00.

Det blir ikke satt opp ekstra busser til Winterland, men Giæverbukta bussterminal har mange bussforbindelser til hele Tromsø. Etter festivalens slutt settes det opp ekstra busser fra Skarphallen til sentrum.

Det er 18 års aldersgrense på Winterland, og 20 års aldergrense på VIP-området.