fbpx
Go to content

Lars Vaular

Lars Vaular har vært en publikumsfavoritt siden han regjerte hitlistene i 2010 med Rett opp og ned, og satt en helt ny standard for norsk hiphop med albumutgivelsen Helt om natten, helt om dagen samme år. Siden har han markert seg som en av Norges største artister. Gjennom samarbeid med artister som Kamelen, Astrid S, Bjørn Eidsvåg, Unge Ferrari og Myra har han befestet sin posisjon som en artist som både transenderer sjangre og generasjoner. Vaular har mottatt fem Spellemannspriser og hedersprisen på P3 Gull.

Etter et avbrekk på nesten to år er bergenseren tilbake med ny energi på singelen Kroppsspråk. En personlig danselåt, produsert med Frode Kvinge Flatland.

«Den nye musikken jeg jobber med blir veldig spennende å spille live. Sangene er nære og personlige, men har også et godt dansetempo som sammen med det visuelle kommer til gjøre konsertene til noe helt spesielt!»

Lars Vaular har fått strålende anmeldelser for konsertene i turnéen så langt,

10/10 – Musikknyheter – Sentrum Scene 2019 – Publikum får oppleve utsøkte og geniale musikkstreker
6/6 – Gaffa – Sentrum Scene 2019 – Sjefen er tilbake på topp
5/6 – Bergens Tidende – USF Verftet 2019 – Tilbake med fullt party
5/6 – Bergensavisen – USF Verftet 2019 – https://www.ba.no/kultur/pulsen/konsert/vaular-droppet-flere-av-sine-storste-hits/r/5-8-1162438

Lars Vaular har, igjen og igjen, blitt priset for sine liveshows og har over 500 konserter på CV-en. I 2017 avsluttet han Øyafestivalen på bombastisk vis med et gedigent show der ti år med hits og stor kunst ble oppsummert.

 

Kjøp billetter

Winterland sin spilleliste